ITWatch

Microsoft: Azure-forretning er fordoblet det seneste år i Danmark

Det danske marked er begejstret for Microsofts Azure-løsning. Forretningen er fordoblet i år, og divisionschef forventer, at væksten gentager sig til næste år.

Foto: Ritzau Scanpix/AP/Raphael Satter

Det har været et godt år for Microsofts Azure-forretningen i Danmark, der er vokset med 100 pct. i størrelse. Det fortæller divisionschef for Microsofts cloud-forretning i Danmark, Lasse Svane Ryby, til Computerworld.

"Det har været et helt forrygende år. Vi har fordoblet Azure-forretningen og regner med at gøre det samme igen næste år i Danmark. Vi begynder at se, at særligt de store virksomheder begynder at rykke, og vi mærker lige nu, at efterspørgslen hele tiden stiger," siger Lasse Svane Ryby til Computerworld.

Han ønsker ikke at oplyse omsætningstal for den danske Azure-forretning.

En ny rapport fra analysehuset Gartner viser, at Microsofts omsætning på det globale marked for public cloud IaaS er vokset med 98,2 pct. – fra 1,58 mia. dollars til 3,13 mia. dollars – svarende til en stigning fra 10 til 20 mia. kr.

AWS overskygger sine fire største konkurrenter tilsammen

Amerikansk cloud-udfordrer indtager Danmark 

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs