ITWatch

It-selskab indenfor databeskyttelse falder over 40 procent i bunden

Bruttoresultatet går frem, mens bundlinjen går tilbage for Frontsafe, der arbejder med at sikre data. Posten med personaleomkostninger er med til at trække bundlinjen ned.

Foto: Colourbox

It-selskabet Frontsafe, der arbejder med databeskyttelse og har lavet en softwareløsning til platformen IBM Spectrum Protect, er gået markant tilbage i bunden.

Selskabet, der ikke opgiver en omsætning, hæver bruttoresultatet til 15,6 mio. kr. fra 13,5 mio. kr. året før, mens personaleomkostningerne samtidig stiger til 8,8 mio. kr. mod 5,6 mio. kr. i 2016. Posten med af- og nedskrivninger lyder på 5 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs