ITWatch

Kendt it- og teleinvestor kom af 2017 med nul-resultat

Investoren Michael Moesgaard Andersen betegner 2017 som et kedeligt mellemår. Indtjeningen i hans personlige investeringsselskab faldt kraftigt sidste år.

Michael Moesgaard Andersen. | Foto: Scanpix

Efter et trecifret millionoverskud i 2016 må tele- og it-investoren Michael Moesgaard Andersen konstatere, at resultatet i hans personlige investeringsselskab blev anderledes beskedent sidste år.

Det skriver Børsen.

Moesgaard Consulting kom ud af 2017 med et overskud på 63.000 kr. mod 193 mio. kr. året forinden. Millionoverskuddet i 2016 skyldtes salget af softwareselskabet Configit til kapitalfonden Polaris. Et lignende salg udeblev i 2017.

"Men i 2017 ramte vi ikke nogen exit med nogen af vores selskaber, og derfor blev det et kedeligt mellemår," siger Michael Moesgaard Andersen til Børsen.

Hans fokus ligger nu primært på de to selskaber Konsolidator og Valuer. Sidstnævnte investerede han i sidste år sammen med it-iværksætteren Morten Lund. Egenkapitalen i Michael Moesgaard Andersens investeringsselskab lyder på knap en halv milliard. Pengene er blandt andet tjent gennem salget af mobilselskabet CBB til Telenor.

Derfor skyder Sune Alstrup penge i Byfounders 

Byfounders-investor: "Nu bliver det som det skal være" 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs