ITWatch

Investeringer skal sikre vækst hos fynsk robotudvikler

Gibotech har indgået et samarbejde med svensk partner. Det skal sammen med investeringer i flere medarbejdere øge væksten på sigt.

Foto: Screendump fra Gibotech.dk

Fynske Gibotech er specialiseret i robotudstyr til hospitaler, og selskabet øjner gode muligheder for vækst. Det skriver Finans.

Mange hospitaler er nemlig modne til renoveringer, hvor selskabets automatiseringsløsninger kan komme i spil. Det skal sammen med et samarbejde med svenske Getinge sikre fremgang, og det fynske selskab har ifølge direktør Henrik Anker lavet standardkoncepter, der kan skaleres ude i udlandet på kort sigt.

På trods af investeringerne, der har øget antallet af ansatte med otte medarbejdere i årets løb, melder direktør om fortsat fremgang i det endnu ikke offentliggjorte årsregnskab for 2017.

"Regnskabet er endnu ikke godkendt af revisorerne, men jeg tror, at vi viser en omsætningsfremgang på 50 pct. og et resultat før skat på den gode side af 11 mio. kr. trods investeringer," siger Henrik Anker til Finans.

Det seneste regnskab for 2016 viste, at Gibotech beskæftigede 75 ansatte og landede et resultat før skat på 10,2 mio. kr.

Universal Robots finder ny it-partner på Fyn 

Universal Robots fik robotmiljøet i Odense til at blomstre med sine arme 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs