ITWatch

GN trækker hele C20 op efter ros fra storbank

GN stiger, efter storbank har opjusteret sine forventninger.

En mere positiv holdning til GN-aktien hos tyske Commerzbank trækker onsdag middag aktien op i C20 Cap-indekset, hvor GN har selskab af Vestas og Pandora i kampen om de øverste placeringer.

Samlet ligger C20 Cap-indekset ved middagstid onsdag i 1124,78 svarende til en stigning på 0,3 pct. i forhold til tirsdagens lukkeniveau.

Commerzbank hæver anbefalingen af GN-aktien til "køb" fra "hold" og løfter kursmålet til 250 kr. fra 190 kr. Men omvendt har franske Exane øget sin short-position - som er en satsning på kursfald i aktien - til 0,91 pct. af kapitalen fra 0,76 pct. Reaktionen i markedet er et plus på 1,4 pct. til 216 kr. for GN.

/ritzau/FINANS

GN Audio-chef sætter fut i nye produkter og salg efter solidt resultat

GN Audio klarer sig bedre end forventet 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs