ITWatch

GN trækker hele C20 op efter ros fra storbank

GN stiger, efter storbank har opjusteret sine forventninger.

En mere positiv holdning til GN-aktien hos tyske Commerzbank trækker onsdag middag aktien op i C20 Cap-indekset, hvor GN har selskab af Vestas og Pandora i kampen om de øverste placeringer.

Samlet ligger C20 Cap-indekset ved middagstid onsdag i 1124,78 svarende til en stigning på 0,3 pct. i forhold til tirsdagens lukkeniveau.

Commerzbank hæver anbefalingen af GN-aktien til "køb" fra "hold" og løfter kursmålet til 250 kr. fra 190 kr. Men omvendt har franske Exane øget sin short-position - som er en satsning på kursfald i aktien - til 0,91 pct. af kapitalen fra 0,76 pct. Reaktionen i markedet er et plus på 1,4 pct. til 216 kr. for GN.

/ritzau/FINANS

GN Audio-chef sætter fut i nye produkter og salg efter solidt resultat

GN Audio klarer sig bedre end forventet

Forsiden lige nu

Ny Visma-direktør i Danmark skal tegne de store linjer

34-årige Mads Rebsdorf overtager tøjlerne i Vismas danske SMB-division og dermed E-conomic- og Software-forretningerne. Opgaven er ikke at gøre selskaberne til én forretning, men at styrke dem som ét hele på tværs af produkter og teknologier.

Agillic overtegnet i børsintroduktion

Det danske it-selskab Agillic, som tilbyder digitale salgskampagner til virksomheder, blev overtegnet ved selskabets børsintroduktion på minibørsen Nasdaq First North.

IT-Universitetet modtager rekordmange ansøgninger

IT-Universitetet oplever stor interesse i forhold til ansøgninger fra håbefulde studerende. Hvis antallet af kvote 2-ansøgere tages som udtryk for den samlede interesse, vil universitetet igen i år sætte ansøgerrekord.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger