ITWatch

Microsoft-boss vil gerne blande sig i politiske debatter

Det er en forventning i Microsoft, at cheferne har en holdning til bredere politiske spørgsmål, lyder det fra dansk landechef, som lærte meget af en fyreseddel.

Foto: PR/Microsoft

Microsoft er i gang med en omstilling af virksomhedkulturen, og derfor er der kommet andre kræfter ind i ledelsen rundt omkring i verden.

En af dem er chefen for Microsoft Danmark, Marianne Dahl Steensen, som tiltrådte i 2015, og hun ser det ifølge Berlingske Business som en vigtig del af sit job at blande sig i debatter om alt fra integration til ligestilling, som andre topchefer nok ville gå i en stor bue uden om.

"Det er helt okay i Microsoft. Det er faktisk en forventning, at jeg har en holdning til det, der sker i Danmark og i Europa. Microsoft er heller ikke decideret apolitisk – vi har for eksempel været meget aktive omkring Trumps indrejseforbud og Paris-aftalen," siger hun til mediet.

Hun kom til Microsoft efter at være blevet fyret i Codan og peger overfor Berlingske på, at det var en "kæmpe befrielse" at stå fyringen igennem og lande et godt job på den anden side.

Microsoft: Sikkerhed skal op på direktørens bord

Her er it- og telebranchens største talenter 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs