ITWatch

Microsoft-boss vil gerne blande sig i politiske debatter

Det er en forventning i Microsoft, at cheferne har en holdning til bredere politiske spørgsmål, lyder det fra dansk landechef, som lærte meget af en fyreseddel.

PR/Microsoft
Foto: PR/Microsoft

Microsoft er i gang med en omstilling af virksomhedkulturen, og derfor er der kommet andre kræfter ind i ledelsen rundt omkring i verden.

En af dem er chefen for Microsoft Danmark, Marianne Dahl Steensen, som tiltrådte i 2015, og hun ser det ifølge Berlingske Business som en vigtig del af sit job at blande sig i debatter om alt fra integration til ligestilling, som andre topchefer nok ville gå i en stor bue uden om.

"Det er helt okay i Microsoft. Det er faktisk en forventning, at jeg har en holdning til det, der sker i Danmark og i Europa. Microsoft er heller ikke decideret apolitisk – vi har for eksempel været meget aktive omkring Trumps indrejseforbud og Paris-aftalen," siger hun til mediet.

Hun kom til Microsoft efter at være blevet fyret i Codan og peger overfor Berlingske på, at det var en "kæmpe befrielse" at stå fyringen igennem og lande et godt job på den anden side.

Microsoft: Sikkerhed skal op på direktørens bord

Her er it- og telebranchens største talenter

Forsiden lige nu

Advokat om vild TDC-sag: Det er ikke en hverdagstransaktion

Flere danske advokatfirmaer har været involveret i hele TDC-forløbet med først MTG og bagefter investorkonsortiet med de danske pensionskasser. Sagen har på flere punkter været usædvanlig, lyder det fra de involverede advokatvirksomheder.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger