ITWatch

Microsoft-boss vil gerne blande sig i politiske debatter

Det er en forventning i Microsoft, at cheferne har en holdning til bredere politiske spørgsmål, lyder det fra dansk landechef, som lærte meget af en fyreseddel.

Foto: PR/Microsoft

Microsoft er i gang med en omstilling af virksomhedkulturen, og derfor er der kommet andre kræfter ind i ledelsen rundt omkring i verden.

En af dem er chefen for Microsoft Danmark, Marianne Dahl Steensen, som tiltrådte i 2015, og hun ser det ifølge Berlingske Business som en vigtig del af sit job at blande sig i debatter om alt fra integration til ligestilling, som andre topchefer nok ville gå i en stor bue uden om.

"Det er helt okay i Microsoft. Det er faktisk en forventning, at jeg har en holdning til det, der sker i Danmark og i Europa. Microsoft er heller ikke decideret apolitisk – vi har for eksempel været meget aktive omkring Trumps indrejseforbud og Paris-aftalen," siger hun til mediet.

Hun kom til Microsoft efter at være blevet fyret i Codan og peger overfor Berlingske på, at det var en "kæmpe befrielse" at stå fyringen igennem og lande et godt job på den anden side.

Microsoft: Sikkerhed skal op på direktørens bord

Her er it- og telebranchens største talenter 

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs