ITWatch

Columbus-chef: "Kunderne efterspørger ikke agilitet, når det kommer til stykket"

Agil, fail faster, beta. Skal man tro på debatten i dag, vil danske virksomheder eksperimentere med deres digitalisering i et omfang, der er uden lige. Men Columbus-topchef maner til besindelse.

Foto: PR/Columbus

Danske virksomheder jagter svar på fremtidens digitale udfordringer, og i den jagt er de klar til at tage meget store chancer. Sådan lyder mantraet blandt ikke mindst konsulentbranchen inden for it-sektoren.

Men i praksis er virksomhederne ikke parate til at tage de store chancer. I praksis er det nogle helt andre, jordnære behov, virksomhederne har. Sådan siger topchef for Columbus, Thomas Honoré, der ser langt mere afdæmpet på den store risikovillighed.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs