ITWatch

Accenture ser it-sikkerhed som et af de helt store vækstområder

KONSULENTERNE: Det var ikke bare bemærkelsesværdigt, at A. P. Møller-Mærsk blev angrebet af hackere, men også at selskabet var så åbent om sagen, mener Accenture. Nu har sagen sat ekstra skub i et buldrende it-sikkerhedsmarked.

Foto: PR

Sikkerhedsmarkedet er i den grad kommet på banen for it-branchen og dets kunder, og det mærker man med fuld kraft i det store konsulenthus Accenture.

Her har man de sidste to år forberedt sig grundigt på, at dette marked ville komme, og nu er det her. Det fortæller Accentures danske landechef Philip Wiig. Han er en yderst erfaren Accenture-mand, som kom til selskabet i 1984 og ud over at være landechef også har en topstilling i den internationale konsulentvirksomheds Global Quality & Risk Management.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs