ITWatch

Ny direktør for Sas Institute skal forbedre kommunikation og skaffe offentlige kunder

Den nye landechef for Sas Institute skal fokusere på særligt det offentlige sundhedsområde, men der skal også lægges kræfter i at fortælle, om det Sas Institute kan - et område, der måske har været forsømt.

Henrik Ernlund, ny landechef for Sas Institute i Danmark. | Foto: PR/Sas Institute

Henrik Ernlund er fra starten af august ny landechef for Sas Institute. Her skal han sikre virksomheden vækst med dataanalyse særligt indenfor det offentlige sundhedsområde, hvor Sas Institute har været bagud med at fortælle, hvor dygtige man er.

Den nye landechef skifter vemodigt fra en stilling med tilsvarende titel hos selskabet Qlik, hvor han har været siden han forlod et job indenfor finansområdet i Sas Institute i 2014. Han vender altså tilbage til Sas Institute, fordi jobbet rummer de udfordringer, han leder efter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs