ITWatch

"Det er aldrig nemt at sige til folk, at nu skal vi gøre tingene anderledes"

TDC's finansdirektør Stig Pastwa rejser til Italien og holder ferie med familien. Den sværeste beslutning i foråret var at reorganisere TDC Groups finansområde, og så ser han frem til, at politikerne til efteråret skal i gang med at forhandle om et nyt teleforlig.

Den vigtigste it it- og telesektore netop nu er at få et moderniseret telforlig, mener TDC's finansdirektør, Stig Pastwa. | Foto: PR/Teis Bruno

Feriefakta

Det skal jeg lave i ferien: "Jeg skal nyde at have tid sammen med familien, hvor vi også kan opleve noget sammen. Her har vi planlagt en ferie til Italien."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs