ITWatch

Tidligere it-boss forlader bestyrelsespost

Kasper Rørsted, tidligere topchef i SAP og HP, forlader stor dansk industrikoncern.

Foto: Presse/Henkel

Bestyrelsen for den danske industrikoncern Danfoss må tage afsked med Kasper Rørsted, adm. direktør for den tyske sportstøjsgigant Adidas og en af de højst placerede danske erhvervsledere i udlandet. Det skriver Finans.

Oplysningen kommer fra bestyrelsesformand og medejer Jørgen Mads Clausen forud for Danfoss' generalforsamling i næste uge.

"Kasper Rørsted har bedt om at få lov til at træde tilbage på grund af, at han har stort arbejdspres i sit nye job hos Adidas. Det er forståeligt nok, og nu har han også været her i syv-otte år, så han har aftjent sin værnepligt. Men vi har været utroligt glade for ham, og det er et stort tab, som er svært at fylde ud," siger Jørgen Mads Clausen til Finans.

Danfoss har dog sikret sig to kandidater til nye medlemmer af bestyrelsen i skikkelse af dr. Jörg Stratmann, der er en del af ledelsen i den tyske industrivirksomhed Mahle, og Per Falholt, der indtil sidste år var koncerndirektør i Novozymes og også er bestyrelsesformand for DTU.

Ritzau

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs