ITWatch

Tidligere TDC-topchef leder efter ny direktørpost

Carsten Dilling er netop udvalgt som bestyrelsesformand for NNIT. Men Carsten Dilling er stadig frisk, hvis den rette direktørpost dukker op. Og han kan godt håndtere begge dele samtidig, siger han selv.

Carsten Dilling kan sagtens se sig selv i jobbet som adm. direktør igen.

Carsten Dilling står ved det, han selv kalder et T-kryds. Han kan enten, som nu, indlede en aktiv bestyrelseskarriere, som mange erfarne topchefer har for vane. Og den er godt i gang, efter han netop er blevet bestyrelsesformand for NNIT efter Jesper Brandgaard. Men Carsten Dilling er ikke helt færdig med at være topchef, siger han i dette interview med ITWatch.

"Der skal en vis størrelse direktørpost til, for at jeg tager denne rolle igen. Jeg er en "corporate man," som er vant til, at styre store virksomheder og store teams. Jeg skal ikke ud i en lille virksomhed eller en startup," siger Carsten Dilling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs