ITWatch

Columbus henter økonomidirektør fra GN Store Nord

Brian Iversen er ny økonomidirektør og medlem af direktionen i Columbus. Han er hentet fra GN Store Nord, hvor han sad i en central økonomifunktion.

Brian Iversen er ny økonomidirektør og medlem af direktionen i Columbus | Foto: Columbus / PR

Brian Iversen skifter GN Store Nord ud med it-virksomheden Columbus, når han 1. oktober overtager rollen som økonomidirektør samt medlem af direktionen.

Han afløser Hans Henrik Thrane, der forlader Columbus den 31. august. Beslutningen om at der skulle skiftes ud på posten som økonomidirektør blev taget af bestyrelsen i Columbus sammen med den fratrædende finansdirektør, som ifølge en pressemeddelelse blev enige om, at tiden var inde til en ny på posten.

Columbus har også for nylig fået ny markedsdirektør.

Brian Iversen kommer fra en stilling som vice president of group finance i GN Store Nord, hvor han var chef over 50 medarbejdere og stod i spidsen for optimering af rapporterings- og finansstrukturen samt optimering af de finansielle processer lokalt og globalt.

I Columbus skal Brian Iversen styrke Columbus’ strategiske transformation mod en mere fokuseret og forenklet drift med øget fokus på større kunder og en mere digital tilgang til rådgivning.

”Vi er glade for at kunne byde Brian Iversen velkommen til Columbus. Han kommer med stor erfaring med at lede effektive økonomifunktioner og gennemføre komplekse transformationer. Brian er en moderne og motiverende leder med stor erfaring indenfor international ledelse og finansiel rapportering, siger siger bestyrelsesformand Ib Kunøe i meddelelsen og fortsætter:

”Den indsigt han har med sig med international ledelse og optimering af en global økonomiorganisation vil være værdifuld i at sikre Columbus’ strategiske transformation.”

Brian Iversen har mere end 20 års erfaring fra store internationale virksomheder, når det gælder lede, optimere og udvikle globale økonomifunktioner såvel som at implementere store strategiske programmer og optimere forretningsperformance.

“Jeg er spændt på den rejse, der ligger foran os hvor transformationen af økonomiorganisationen er en central del af Columbus’ virksomhedstransformation. Jeg er meget taknemmelig for den tillid som bestyrelsen og koncernchef Søren Krogh Knudsen har givet mig, og jeg ser meget frem til at blive en del af Columbus og til at stå i spidsen for Columbus’ globale økonomifunktion”, siger Brian Iversen i meddelelsen.

Columbus’ Focus23-strategien indebærer at løfte den organiske vækst til minimum 10 pct. årligt fra 2023.

Columbus: Finansdirektør fratræder på bestyrelsens initiativ

Columbus udnævner ny markedsdirektør i Danmark

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs