ITWatch

It-professor skifter universitet

Fra september får Roskilde Universitet en ny professor i digitale teknologier og velfærd, som er hentet fra IT-Universitetet i København.

Foto: David Pupaza / Unsplash

Efter lidt over 14 år på IT-Universitet på blandt andet Center for Digital Velfærd, skifter Brit Ross Winthereik akademisk arbejdsplads. Fra 1. september begynder hun i en ny stilling som professor i digitale teknologier og velfærd på Roskilde Universitet, Institut for Mennesker og Teknologi, fremgår det af et opslag på LinkedIn.

”Jeg er glad og stolt over det vi har opnået med Center for Digital Velfærd. Vores partnerskabsmodel er unik og ledelsen på ITU vil føre centret videre som strategisk satsningsområde med en ny leder. Jeg vil tage mine erfaringer fra Centret ind i Roskilde Universitets samarbejde med erhvervsklyngerne,” skriver Brit Ross Winthereik i sit opslag.

Hun kommer til at fortsætte sin forskning i offentlig digitalisering, særligt digital inklusion, digitalt medborgerskab, og bæredygtig digitalisering, lyder det.

Kommende ITU-rektor vil trodse vanskelige vilkår og uddanne flere

Rogaczewski er ny formand for Aalborg Universitet

Endnu et universitet bliver del af nationalt it-forskningscenter


Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs