ITWatch

Klaus Holse bliver formand for EG – igen

To år efter han trak sig fra posten, er tidligere Simcorp-topchef Klaus Holse tilbage som bestyrelsesformand for EG.

Foto: Simcorp/PR

Softwareselskabet EG skifter ud på posten som bestyrelsesformand og byder et velkendt ansigt i form af Klaus Holse velkommen tilbage, skriver Computerworld.

Det sker to år efter, at den nu tidligere topchef for Simcorp stoppede i formandsrollen.

"Det glæder mig meget at vende tilbage til EG som bestyrelsesformand, og jeg ser frem til arbejde med Mikkel Bardram [adm. direktør i EG, red.] og hans team igen," siger Klaus Holse til Computerworld.

Den hidtidige formand, finske Petri Oksanen, der netop overtog posten fra Holse i 2019, træder et skridt ned og bliver næstformand i bestyrelsen.

Mere frihed

Klaus Holse meddelte i sidste måned, at han fra begyndelsen af september overlod topposten i Simcorp til Christian Kromann.

En af begrundelserne var ønsket om at mere frihed i dagligdagen.

"Jeg har været i jobs, som har krævet min tilstedeværelse 24/7 i 30 år. Det kunne også være rart at have 20 år, hvor jeg ikke behøvede det. Jeg vil stadig gerne arbejde en masse, men også gerne være i en situation, hvor man kan tage fire uger til Australien, eller gøre ting, hvor man ikke nødvendigvis skal være på arbejdsmæssigt hele tiden," sagde Klaus Holse til ITWatch.

I forbindelse med udmelding fastslog han samtidig, at han fremover netop ville fokusere være på bestyrelsesarbejdet og startups.

Christian Kromann: Jeg kunne godt se scenariet, hvis jeg fik positioneret mig 

Klaus Holse dropper tilværelsen som topchef: Bagsiden er at man er på 24/7 

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs