ITWatch

Microsoft-direktørs bog fik Lina Heinricy til at sige op: Jeg havde brug for en pause

MIN KARRIEREVEJ: Som ung elskede Lina Jarvel Heinricy at rejse og havde en spirende drøm om at arbejde i rejsebranchen en dag. Men hun greb en mulighed, der bød sig, og fik en trainee-stiling i Xerox. Dette blev starten på Lina Heinricys karrierevej, der har budt på stillinger i nogle af Danmarks største it-selskaber. I dag er hun en del af den danske ledelse i Cisco, hvor hun har ansvaret for 11 medarbejdere.

Lina Jarvel Heinricy er i dag salgsdirektør for den offentlige sektor i Cisco Danmark. | Foto: Cisco/PR

Da Lina Jarvel Heinricy startede i sin første lederrolle, var det bestemt ikke uden udfordringer. Blot få måneder efter hun indtrådte i den danske ledelse i Cisco som salgsdirektør i den offentlige sektor, sendte coronapandemien alle medarbejderne hjem.

I dette afsnit af ITWatchs karriereserie fortæller Lina Heinricy om vejen gennem den danske it-branche, hvor hun blandt andet forklarer, hvordan Microsoft-bossen, Satya Nadellas bog "Hit Refresh" fik hende til at sige sit job i Microsoft op.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs