ITWatch

Milliardbesparelse i udsigt for bankerne: Nordea, Nykredit og Sydbank er med

Pengeprofilen er en ung virksomhed, som satser på at revolutionere finanssektoren. Bestyrelsesformanden har tidligere sat store aftryk i telesektoren.

Stig Myken har investeret i Pengeprofilen, som han også er bestyrelsesformand for. | Foto: PR

Med stifteren af de succesfulde virksomheder Fullrate og Hiper i ryggen er Michael Bak i gang med at skabe en forretning, som ifølge ham kan sikre landets banker årlige milliardbesparelser, give danske familier et bedre overblik over deres økonomi og effektivisere konverteringsbølgerne, hvor boligejere omlægger realkreditlån for hundredvis af milliarder af kroner.

"Jeg har gabt over mere, end jeg vidste til at begynde med. For det her er noget, der ikke er lavet før. Vi er nok dem i Norden, der er længst fremme i måden at tænke og bruge data på, men jeg er blevet lidt gråhåret af det," siger Michael Bak, adm. dir. i Pengeprofilen, over en kop kaffe og en pose smurte rundstykker i hans beskedne kontor i Højbjerg i det sydlige Aarhus.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs