ITWatch

Dansk softwarevirksomhed henter ny profil til direktionen fra DXC Technology

Stibo Systems opruster ledelsen og udnævner ny finansdirektør. Hun kommer fra en lignende stilling som CFO i DXC Technology.

Charlotte Kronborg Bennetsen er ny finansdirektør i Stibo Systems. | Foto: Stibo Systems/PR

Den danske softwarevirksomhed Stibo Systems udnævner ny CFO i form af Charlotte Kronborg Bennetsen, som derved bliver en del af det globale ledelsesteam.

"Vi er glade for at kunne byde velkommen til en CFO med så imponerende resultater bag sig," siger Jesper Ejlersen, adm. direktør i Stibo Systems, i en meddelelse udsendt af it-virksomheden.

"Charlotte Kronborg Bennetsen er en anerkendt finansiel ekspert med en dyb forståelse for vores branche, hvor hendes bidrag gennem mange år har været særdeles succesfulde."

Charlotte Kronborg Bennetsen har mere end 30 års erfaring og kommer fra en stilling som finansdirektør i den nordeuropæiske del af DXC Technology's afdeling Eclipse. Før det var hun 16 år i softwarevirksomheden EG A/S.

"Stibo Systems står meget stærkt i markedet og har i sinde at forfølge nye, spændende vækstmuligheder. Min fornemmeste opgave vil være at sikre et stærkt finansielt afsæt for at gennemføre disse ambitioner," siger Charlotte Kronborg Bennetsen i meddelelsen.

Stibo Systems blev grundlagt i 1976 og leverer master data management-løsninger til virksomheder over hele verden. Selskabet er en del af Stibo A/S-gruppen som har hovedkvarter i Højbjerg ved Aarhus.

Charlotte Kronborg Bennetsen er tiltrådt i stillingen 1. februar.

Stibo Systems buldrer afsted og overgår salgsforventninger 

Stibo-selskaber skifter ud på formandsposten

Softwareselskab har skiftet direktør i stilhed 

Mere fra ITWatch

Mærsk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Mærsk har stiftet i samarbejde med IBM. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Redaktør: Lippert rydder ud blandt bløde svenskere

Ledelsesrokaden i Globalconnect er en hård omgang for de svenske topchefer i det nordiske selskab. Den bløde stil passer formentlig ikke ind i det dansk-ledede selskab, vurderer redaktør for svensk telemedie.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs