ITWatch

Startup hyrer tidligere Cisco-direktør

Det danske startup Stinto med Ann Rosenberg i spidsen ansætter CCO med international erfaring fra blandt andet Cisco.

Stinto brander sig selv på at være et miljørigtigt alternativ til de traditionelle visitkort. | Foto: PR/Stinto

Startup-virksomheden Stinto henter endnu en profil med international erfaring til deres team. Der er der tale om Lasse Garby, som skal være CCO i virksomheden.

Han kommer med over 20 års international erfaring fra blandt andre Cisco, hvor han har været salgsdirektør og kanalchef. Senest har han været country manager i Hewlett Packard Enterprise.

Garby er allerede tiltrådt stillingen, hvor en af hans første opgaver er at opbygge en salgsafdeling.

"Vi arbejder i øjeblikket på at skalere forretningen ved at udvikle vores egen salgsorganisation, og opbygge en forhandlerkanal, som sammen skal drive virksomhedens salg," siger han i en pressemeddelelse.

Foto: PR
Foto: PR

I starten af september kom det frem, at Stinto havde hyret Ann Rosenberg som direktør. Hun kom ligesom Garby med stor international erfaring fra sine 20 år i SAP. Samtidig har startup-selskabet fået næsten 20 mio. kr. i investeringer fra business angels.

Virksomheden, som laver løsninger til at automatisere GDPR-compliancearbejde i virksomheder, har mere end 25.000 brugere.

Startup henter SAP-chef ind som ny direktør

Dansk tech-startup rejser millioner i ny investeringsrunde 

Mere fra ITWatch

Investering skal gå til udvikling i nyt fintech-selskab

Det godt et år gamle fintech-selskab Anyday lukkede tidligere på ugen en investeringsrunde. Pengene skal primært gå til udvikling af virksomhedens betalingsløsning, Anyday Split. Resten skal bruges på markedsføring, fortæller direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs