ITWatch

Softwareselskab ansætter ny udviklingsdirektør

Adform har sat navn på softwareselskabets nye chief development officer, CDO, der kommer med mere end 20 års erfaring fra it-branchen.

Med 29 kontorer i 26 forskellige lande kan Michael Holmberg Andersen se frem til en hel del rejseaktiviteter i den nye stilling hos Adform. Foto: Adform/PR

Michael Holmberg Andersen er ny chief development officer, CDO, hos Adform. I den rolle får han ansvaret for, at softwareselskabet ligger i det globale førerfelt med sin løsning til køb og salg af onlineannoncering.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Den nye direktør kommer fra en stilling som CTO hos Targit og har tidligere været ansat hos KMD og Simcorp, hvor han tilbragte over 20 år.

"Med Michael Holmberg Andersen som ny CDO har vi fået en fantastisk kapacitet ombord. Han har med sine mange år i den internationale it-branche stor ledelseserfaring med drift og udvikling af softwareprodukter på det globale marked," udtaler adm. direktør Gustav Mellentin og tilføjer:

"Vi ser frem til samarbejdet med Michael og er sikre på, at han med sin baggrund og ledelsesstil vil passe godt ind i Adform og styrke vores markedsposition yderligere."

Internationalt fokus

Michael Holmberg Andersen afløser Adforms hidtidige CDO Steffen Andersen, der sidste år skiftede fra softwareselskabet til en rolle som CIO i Maersk Driling.

Med 29 kontorer i 26 forskellige lande kan Michael Holmberg Andersen se frem til en hel del rejseaktiviteter i den nye stilling. Det gælder ikke mindst til Litauens hovedstad Vilnius, hvor selskabet beskæftiger mere end 400 medarbejdere.

Den nye Adform-direktør ser frem til at fortsætte udviklingen af selskabets platform.

"Vi skal fortsætte med at være markedsleder indenfor adtech, og det kræver, at vi bliver ved med at være innovative og være på forkant med teknologien. Det er Adforms 18-årige historie et godt eksempel på, og det glæder jeg mig til at bygge videre på i mit nye job," siger Michael Holmberg Andersen i meddelelsen.

Mediehuse gør fælles front mod Google og Facebook med ny reklameplatform

Adform henter erfaren it-mand til nyoprettet stilling

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger