ITWatch

Innovationsfonden får ny direktør

Anne-Marie Levy Rasmussen tiltræder 1. februar som adm. direktør for Innovationsfonden. Hun kommer fra en stilling i medicinalsektoren.

Foto: Innovationsfonden / PR

Innovationsfonden vil fortsat have en person med tilknytning til life science-branchen i front, når fondens nye administrerende direktør tiltræder til februar.

Som ny direktør er nemlig ansat Anne-Marie Levy Rasmussen, kommer fra en stilling som global leder i den kommercielle del af vaccineområdet i medicinalvirksomheden, Glaxosmithkline (GSK), hvor hun har haft sin daglige gang i vaccinedivisionens hovedkvarter i Belgien.

"Med Anne-Marie Levy Rasmussen får Innovationsfonden en meget kompetent direktør med bred og lang erfaring fra forsknings- og innovationsområdet. Hun har arbejdet på både universitetssiden og i det internationale erhvervsliv og har indsigt i politiske processer. En kombination af erfaringer, som vil komme fonden og dens mange ansøgere til gode, når hun skal fortsætte udviklingen af organisationen," udtaler Innovationsfondens bestyrelsesformand Tina Fanø i en pressemeddelelse.

Anne-Marie Levy Rasmussen er uddannet fysiker fra Niels Bohr Institutet på Københavns Universitet og har tidligere siddet i bestyrelsen for Højteknologifonden, der er en af forløberne for Innovationsfonden, været vicepræsident i præsidiet for Akademiet for de Tekniske Videnskaber (ATV) og haft bestyrelsespost i den europæiske sammenslutning af fysikere, European Physical Society, oplyser fonden.

Hun efterfølger Peter Høngaard Andersen, der kom til Innovationsfonden med mangeårig erfaring fra blandt andet Lundbeck og Novo Nordisk.

Denne historie er leveret af vores søstermedie MedWatch.

DI Digital ansætter tre nye konsulenter

Tidligere Microsoft-boss går med i billedtjeneste

 

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger