ITWatch

Konsulenthus udvider partnerkredsen med to kendte ansigter

Interne kræfter bliver nye partnere hos Devoteam. Det er en konsekvens af konsulenthusets fortsatte vækst, lyder det fra managing partner Søren Nielsen.

v
Foto: PR/Devoteam

Det er to velkendte ansigter, som bliver en del af partnerkredsen hos Devoteam.

Der er tale om Camilla Borchorst og Jørgen Papadopoulos, der har været i selskabet siden henholdsvis 2012 og 2007, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Med udvidelsen kommer antallet af partnere hos Devoteam op på 10 i alt, og de seneste tilføjelser er udtryk for selskabets fortsatte vækst.

"Vi skal tage vores egen medicin. Virksomheder skal altid være på udkig efter nye input, og det er rigtig godt, at vi nu får noget frisk blod på partnerniveau. Både Camilla og Jørgen har gjort det fremragende og har en stor andel i vores konstante vækst," udtaler managing partner Søren Nielsen i meddelelsen.

Camilla Borchorst har hos Devoteams haft ansvaret for at styre transformationsprocesser for en række af landets største virksomheder. Hun har ligeledes ansvar for en række kundeprojekter inden for digital transformation.

Jørgen Papadopoulos har blandt andet udviklet løsninger inden for digitalisering og automatisering af eksempelvis GDPR og GRC (Government, Risk Management & Compliance) og er en af de primære kræfter bag væksten i Devoteams division for Risk & Security, oplyser selskabet.

Virksomheder halter efter med at føre national strategi om it-sikkerhed ud i livet

Devoteam i stort opkøb

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger