ITWatch

ITWatch beklager

ITWatch bringer beklagelse i forbindelse med artikel om iværksætter.

PR/Watch Medier
Foto: PR/Watch Medier

I artiklen "Mads Faurholt flasher succeserne, men fiaskoerne lukkes ned i stilhed", som blev bragt på ITWatch 23. april, forekom følgende to udsagn:

"Ifølge Steen Hildebrandt, der er professor i virksomhedsledelse, giver det mulighed for at tale succeserne op, mens fiaskoerne forties.

"Der findes iværksættere og erhvervsledere, der med store armbevægelser kan sælge sand i Sahara og overbevise investorer om at sende millioner og milliarder efter deres forretninger, men når det kommer til de kolde realiteter, så kommer de i vanskeligheder, og så bliver de tavse. De fleste advarselslamper lyser her," siger Steen Hildebrandt, professor emeritus ved Aarhus Universitet."

Og:

"Seniorrådgiver Lars Krull fra Aalborg Universitet har svært ved at se de positive resultater i Faurholts selskaber. Han er tidligere formand for kapitalfondenes brancheorganisation, DVCA, og har derfor indsigt i, hvordan iværksættervirksomheder typisk er opbygget. Han ser flere farer i Mads Faurholts selskabskonstruktion.

"Det ligner simpelthen, at hele koncernen er bygget op med det formål at sælge ud løbende, men ikke for at drive selskaberne," siger han."

Disse to udsagn burde i overensstemmelse med Watch Mediers norm for god presseskik have været forelagt Mads Faurholt-Jørgensen inden offentliggørelse. Det skete ikke, og vi beklager fejlen.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger