ITWatch

Ciscos partnere har et år til at følge ny strategi - danske Conscia venter store ændringer

Cisco har netop udstukket en omfattende strategi, hvor selskabets partnere får 12 måneder til at omstille sig til den nye virkelighed. Det rejser en række store opgaver for en af de største Cisco-partnere herhjemme, Conscia. ITWatch har mødt selskaberne til et dobbeltinterview om den nye strategi.

Oliver Tuszik, vice president for Ciscos Global Partner Organization (til venstre) og Martin Høyer, Service & Leverancedirektør hos Conscia | Foto: Conscia / Cisco

Det er storebror og lillebror - sammen. Oliver Tuszik er den store Cisco-chef. Han er senior vice president for Ciscos Global Partner Organization og er dermed manden, der skal udmønte hele Ciscos nye partnerstrategi, der rammende hedder "The Partner of the Future."

Martin Høyer derimod er Service & Leverancedirektør hos Cisco-partneren Conscia i Danmark, og mens Oliver Tuszik er stor i slaget med stort skæg og store armbevægelser, er Martin Høyer mere afdæmpet i sin attitude.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs