ITWatch

Tidligere Nets-direktør bliver formand for fintech-startup

Fintech-startuppen Ernit henter den forhenværende administrerende direktør for Nets Danmark ind som ny bestyrelsesformand.

Susanne Brønnum er ny bestyrelsesformand for Ernit. Foto: PR

Efter en mangeårig karriere som topchef i betalingskoncernen Nets skifter tidligere adm. direktør Susanne Brønnum spor til en anden del af fintech-branchen som ny bestyrelsesformand i startup-selskabet Ernit.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Jeg har arbejdet med digitale penge hele min professionelle karriere, og jeg ser et øget behov for at undervise børn og unge økonomisk læsefærdighed."

"Ernit har et unikt produkt til at gøre dette. I løsningen kan børn lære om penge ved at sætte mål og tage kontrol over deres egne penge. Jeg vil virkelig være en del af det," udtaler Susanne Brønnum i meddelelsen.

Hos Ernit glæder adm. direktør Søren Nielsen sig over at få en erfaren skikkelse med international profil som Susanne Brønnum ombord. Den afgørende faktor for samarbejdet var dog, at begge parter deler visionen for løsningen, der er en lommepenge- og opsparings-app for børn og familier.

"Det har været yderst vigtigt for os, at vi har en formand, der ser samme vision for produktet som holdet. En formand, der forstår, at når vi løser problemet med at få børnene til at forstå begrebet digitale penge, frigiver vi også det økonomiske potentiale i Ernit," lyder det fra Søren Nielsen i meddelelsen.

Nets polske opkøb på plads

Lars Seiers fintech-satsning opruster med tidligere Nasdaq-chef

Nets rykker rundt i koncernen efter international ekspansion

Tilsyn vil fjerne benspænd for fintech-startups - men holder hårdt på spillereglerne

Dansk fintechselskab åbner i Sverige

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger