ITWatch

Kammeradvokaten letter presset på Ateas topchef

Kammeradvokaten kritiserer Ateas topchef Morten Felding for ikke at have stoppet ordning mellem it-selskabet og Region Sjælland. Atea har dog truffet passende personalemæssige foranstaltninger under hans ledelse, lyder det i redegørelse.

Adm. direktør i Atea Danmark, Morten Felding. | Foto: Ritzau Scanpix/Niels Ahlmann Olsen

Atea kan fortsætte som leverandør til det offentlige, lyder konklusionen fra Kammeradvokaten. Dermed kan topchef Morten Felding ånde lettet op over udsigten til at beholde kontrakter med det offentlige.

Det sker på trods af, at Kammeradvokaten i sin redegørelse fastslår, at topchefen med rette kan kritiseres for sin ageren i forhold til ordningen mellem Atea og Region Sjælland, der tidligere på sommeren førte til en række bestikkelsesdomme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs