ITWatch

It-direktør: Kønskvoter skal få flere kvinder i indflydelsesrige positioner

Uden kønskvoter kommer der ikke flere kvinder ind i ledende stillinger, mener chefen for VMwares europæiske cloudforretning, Louise Öström. Skulle der være en enkelt eller to kvinde, der flopper, vil det ikke være værre end antallet af middelmådige mænd, lyder det fra direktøren.

Der skulle lovgivning til at få bilister til at tage sikkerhedsselen i brug, og uden hastighedsbegrænsninger ville mange køre uforsvarligt hurtigt.

På samme måde er der brug for håndfast lovgivning for at få flere kvinder ind på ledende poster og bestyrelseslokalerne. Kønskvoter er nødvendige for, at der sker en reel forandring i it-branchen, mener Louise Öström, der er VP for VWwares cloudforretning i EMEA.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs