ITWatch

Kunøe ser frem til samarbejde med Frank Rasmussen

Rigmanden Ib Kunøe glæder sig til at samarbejde med Frank Rasmussen, efter de to skabte og solgte Telmore sammen i 2004.

Foto: Scanpix

Det er to, der har vist det før, som nu indleder et tæt samarbejder. Frank Rasmussen har igen fået Ib Kunøe og hans enorme milliardform,e i ryggen til et startupselskab ved navn Hopper.

Ingen af de to vil uddybe overfor ITWatch hvad projektet i detaljer går ud på. ITWatch erfarer, at det er i stil med en taxa-app, men projektet ikke har taget endelig form endnu.

"Jeg ser frem til at samarbejde med Frank igen," siger Ib Kunøe til ITWatch.

Han forklarer, at han ikke har yderligere detaljer om projektet. Men at der er mange gode medarbejdere med i projektet. Og så har han store forventninger til Frank Rasmussen.

"Jeg har arbejdet sammen med ham før og han går ikke på ryggen med noget og det regner jeg heller ikke med denne gang," siger han.

De to stiftede og solgte Telmore, som TDC overtog. Det skete i 2004, som blev en af de største succeser i dansk telebranche nogensinde og Telmore lever som selskab stadig den dag i dag i modsætning til stort set alle andre lavprisselskaber dengang, som siden er blevet opslugt og har mistet deres navn til køberne.

Telmores stifterteam lurer på taxa-app 

Ib Kunøe køber Atea-aktier for millioner 

 

 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs