ITWatch

It-sikkerhedsdirektør: Troede vi ville have fået skik på det efter tre-fem år

DE ERFARNE: Hvad Ulf Munkedal troede, skulle være en kort affære, er nu blevet til 20 år i it-sikkerhedsbranchen. It-sikkerhed bliver ved at være en udfordring, siger direktøren, der sammenligner det med bremsen i en ny fed bil.

Ulf Munkedal er direktør i it-sikkerhedsvirksomheden Fortconsult.

Ulf Munkedal har arbejdet med it-sikkerhed siden 1997. Dengang troede han, det ville være en forretning i nogle år. Ikke mere. Men er der noget, han med sikkerhed kan slå fast i dag, er det, at så længe der kommer ny teknologi, vil der komme nye sikkerhedsmæssige udfordringer. 

"Da jeg startede, var min indgangsvinkel, at det kunne være spændende at lave i tre-fem år, for så måtte vi have fundet ud af, hvordan man havde løst sikkerhedsspørgsmålet – det er lidt vildt at tænke på, når jeg sidder her 20 år senere, og problemet aldrig har været større," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs