ITWatch

Rovsing skifter bestyrelsesformand - afløser hentet internt

Rovsing henter ny formand fra de indre rækker.

Illustration: Colourbox
Foto: Colourbox

Der er blevet rykket rundt på taburetterne i bestyrelsen hos Rovsing, da formand Jørgen Hauglund stopper på sin post og i stedet overlader stolen til Michael Hove.

Jørgen Hauglund fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem i Rovsing, der udvikler udstyr til rumindustrien.

"Jeg er glad for, at Michael Hove - med baggrund i 20 års arbejde med at optimere og vokse virksomheder - har sagt ja til at tage formandskabet og fortsætte med at tage teten i Rovsings turnaroundproces," siger Jørgen Hauglund i en meddelelse.

Michael Hove er grundlægger og ejer af callcentervirksomheden Salespartners og har desuden flere bestyrelsesposter - herunder i det børsnoterede selskab Glunz & Jensen.

/ritzau/FINANS

Højttalerfabrik og rumselskab får røffel af Fondsbørsen

Rovsing har ny finansdirektør parat

Forsiden lige nu

Hov: Energikæmpes nye navn er allerede taget

De to energiselskaber Eniig og SE vil efter en fusion kalde sig Norlys, men navnet er optaget. "Det er vores vurdering, at det ikke bør give problemer," siger Niels Duedahl, adm. direktør i SE, til JyskeVestkysten

Google indfører licens-gebyr efter EU's kæmpebøde

Efter EU's milliardbøde til Google indfører den amerikanske techgigant et licens-gebyr på præinstallerede apps som Google Play og Gmail. Gebyret bliver pålagt mobil- og tabletproducenterne på enheder, der sælges i Europa.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger