ITWatch

Digitaliseringsstyrelsen: Frelle kan agere brobygger

Lars Frelle-Petersens afgang fra Finansministeriet til DI begrædes af efterfølgeren på hans forrige post som chef for Digitaliseringsstyrelsen, men hun venter, at Frelle kan bygge bro mellem det private og offentlige.

Foto: PR/Digitaliseringsstyrelsen

"Lars har været utroligt dygtig til at få sat digitalisering på dagsordenen, og jeg kommer til at savne ham rigtigt meget."

Sådan lyder det fra Rikke Zeberg, direktør for Digitaliseringsstyrelsen. Men hun siger videre, at det, at Lars Frelle-Petersen forlader en central rolle i Finansministeriet, hvor han har stået bag udmøntningen af flere af de store digitale regeringsudspil som sekundant for Venstres Sophie Løhde, minister for offentlig innovation, ikke blokerer hendes arbejde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs