Rogaczewski: Med teknologi kan du ramme milliarder af kunder

Netcompanys topchef André Rogaczewski håber flere danskere vil være iværksættere og mener, at teknologien gør det nemmere.
Foto: PR/Netcompany
Foto: PR/Netcompany

Danmark har brug for mange flere iværksættere. det mener André Rogaczewski, der er topchef og stifter for Netcompnay, et af landets mest succesfulde it-selskaber.

Det siger han til bladet Iværksætteren. Bladet udgives af Dansk Iværksætter Forening.

Han mener, der kan være mange måder at være iværksætter på, nemlig alt fra et lille enmandsselskab, over det at stifte et stort selskab som hans eget til at agere selvstændigt indenfor forskellige rammer - eksempelvis i en virksomhed. Topchefens klare holdning er, at teknologien i dag gør det muligt at komme meget hurtigere fra ide til en mulig succes.

"En iværksætter i dag er meget andet end en entreprenør, der har fået patent på en opfindelse og startet en virksomhed. En iværksætter kan være os alle. I bund og grund burde vi alle have en lille portion iværksætter i maven. Teknologien betyder i dag, at du kan finde på noget – og i løbet af uger kan det i princippet være ude hos milliarder af kunder. Det giver selv den lille iværksætter langt større muligheder for at få succes end tidligere, hvor det krævede forbindelser og penge i en helt anden grad,” siger André Rogaczewski til bladet.

Netcompany ventes at blive børsnoteret indenfor den nærmeste fremtid.

Accenture ansætter ny chef  

TDC's IoT-chef går efter uenighed: Vil prøve noget andet et andet sted 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også