ITWatch

Carsten Dilling henter tidligere Yousee-direktør til it-selskab

Tidligere Yousee-direktør gør comeback i it-branchen som ny chef for Icotera, der har forhenværende TDC-topchef Carsten Dilling som bestyrelsesformand.

PR
René Brøchner er ny direktør for selskabet Icotera. Foto: PR

Den tidligere Yousee-direktør René Brøchner har fået nyt job. Han var senest på kort visit i mediebranchen som kommerciel direktør i Berlingske Media, men nu vender René Brøchner tilbage til it- og telebranchen som adm. direktør for Icotera.

Det skriver Berlingske.

Han afløser Peter Lund på direktørposten i selskabet, der leverer trådløse netværksintegrerede løsninger. Bestyrelsesformand for Icotera er Carsten Dilling, der har en fortid som topchef for TDC-koncernen, hvor han arbejdede sammen med René Brøchner

"René forstår vores kunders udfordringer og er en stærk fornyer, der er god til at få ting udført," siger Carsten Dilling til Berlingske.

René Brøchner overtager direktørposten 11. december, mens Peter Lund, der har stiftet Icotera, fremover vil kaste sig over hvervet som aktivt bestyrelsesmedlem.

TDC mister chef til Aller

IT-Branchen henter ny formand til digitalt udvalg

Forsiden lige nu

TDC's gæld svulmer med 14 milliarder på et halvt år

På et halvt år er TDC's rentebærende nettogæld vokset til 36,9 mia. kr. Men finansdirektør Stig Pastwa forsikrer, at der er råd til investeringer. Nogle af pengene fra Get-salg skal bruges til at nedbringe gæld, mens det er uklart, hvad der skal ske med resten.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger