ITWatch

Adam Lebech stopper som direktør i DI Digital

Den 44-årige Adam Lebech går fra Dansk Industri til Digitaliseringsstyrelsen. (Opdateret).

Adam Lebech bliver ny vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen. Han afløser Rikke Hougaard Zeberg, som er blevet direktør i styrelsen, og kommer fra en stilling som direktør i DI Digital.

Ifølge Rikke Hougaard Zeberg matcher Adam Lebech forventningerne i stillingsopslaget helt perfekt.

"Adam har solid erfaring med digitalisering og it. Han kender både den politiske dagsorden og de bureaukratiske embedsmandsdyder. Men er også oprigtigt interesseret i it og er kompetent når det eksempelvis gælder at drive store it-projekter og arbejde med effektiv systemforvaltning. Og så er han en erfaren leder. Han kan dermed sætte sig i stolen fra dag et," siger hun i en pressemeddelelse.

Den 44-årige Adam Lebech har tidligere haft en række lederstillinger i centraladministrationen bl.a. i den daværende It- og Telestyrelsen. Han har været i Dansk Industri siden maj 2014 og tiltræder sin nye stilling i løbet af året.

ITWatch bringer her et interview med Adam Lebech.

"At kursen bliver ændret - det skal man ikke forvente"

Digitaliseringsstyrelsen har fået ny topchef

Forsiden lige nu

Analytiker: Get-salg kan blive bøvlet at få godkendt

Telias historisk i Norge viser, at selskabet har købt op for at fastholde indtjeningen frem for at skærpe konkurrencen, påpeger teleanalytiker. Derfor kan det blive sværere end som så for TDC at få godkendt salget af Get til Telia, skriver Berlingske Business.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger