ITWatch

Løhde om statens it-strategi: Vil ændre markant på den måde, vi gør tingene i dag

Sophie Løhde er som minister for offentlig innovation sat på en stor opgave, og hun har fokus rettet kraftigt mod at undgå nye it-skandaler. Læs her ministerens strategi.

Foto: Torben Stroeyer, Jyllands-Posten

Hvad er det, der går galt den ene gang efter den anden, når offentlige it-projekter falder helt anderledes ud end planlagt. Og ofte ender i solide katastrofer. Det spørgsmål stiller både politikere, men også it-selskaber, når endnu en sag kører i medierne. Ikke mindst sager om Skats EFI eller de begyndende problemer i Sundhedsplatformen, som er ved at materialisere sig.

En af de personer i Staten, der er helt centrale for at gøre noget ved dette, er minister for offentlig innovation, Sophie Løhde, der fra sine kontorer i Finansministeriet og med Digitaliseringsstyrelsens magtfulde tidligere topchef Lars Frelle som helt ny wingman, skal føre en omfattende forenkling og ikke mindst digitalisering af det offentlige ud i livet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Efter salg til kapitalfond: Nu skal forretningen tidobles

Softwareselskabet Timextender blev fornylig solgt til kapitalfond for stort trecifret millionbeløb efter i årevis at have leveret underskud på underskud. Nu skal omsætningen øges med raketfart, lyder det fra stifter og direktør Heine Krog Iversen, der reinvesterer i selskabet efter salget.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs