It-branchen går sammen i fælles organisation

Organisationen IT-Branchen går sammen med IT Fyn og danner en regional medlemsforening. Det sker for at samle kræfterne og skabe vækst på Fyn.
Adm. direktør Birgitte Hass får nu 65 nye, fynske medlemmer ind i IT-Branchen | Foto: PR/Mark Thyrring/IT-Branchen
Adm. direktør Birgitte Hass får nu 65 nye, fynske medlemmer ind i IT-Branchen | Foto: PR/Mark Thyrring/IT-Branchen

De 400 medlemsvirksomheder i IT-Branchen får nu selskab af de 65 medlemmer i IT Fyn - og i den forbindelse opretter man ITB Region Fyn.

Første formand for den nye, regionale organisation er Carl-Erik Vesterager fra KMD, der forklarer i en pressemeddelelse, at det handler om at samle kræfterne, så organisationen har bedre mulighed for at skabe vækst på Fyn:

"Der er brug for en stærk forening, der kan understøtte dialogen mellem leverandører, myndigheder og de mange fynske virksomheder, der vil udvikle deres forretning digitalt," siger Vesterager.

I forbindelse med sammenlægningen vil der blive etableret et sekretariat på Fyn.

”Vi er aktive overalt i landet, men med ITB Region Fyn investerer vi ekstra i at være lokalt tilstede. En stor del af vores medlemmer har allerede forretningsaktivitet på Fyn, og vi tror, at vi fremover vil se endnu flere internationale spillere og nye startups etablere sig på Fyn,” udtaler Birgitte Hass, adm. direktør i IT-Branchen.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også


Foto: PR

ITM8 køber fynsk cloud-specialist

For abonnenter