Atea-direktør overtager formandsstafet fra tidligere KMD-topchef

Adm. direktør for Atea, Kathrine Forsberg, er ny formand for klimapartnerskabet for service, it og rådgivning. Hun afløser tidligere KMD-topchef Eva Berneke på posten.
Foto: Jens Berthelsen
Foto: Jens Berthelsen

Det bliver Kathrine Forsberg, adm. direktør for Atea i Danmark, der fremover kan kalde sig formand for klimapartnerskabet for service, it og rådgivning.

Det oplyser Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Dermed skal hun stå i spidsen for klimapartnerskabet, når det præsenterer køreplanen for blandt andet it-området til efteråret.

"Både rådgivning i energioptimering, datadrevet energistyring og grønne serviceydelser er vigtige for hele samfundets grønne omstilling. Derfor er jeg glad for at sætte mig i spidsen for partnerskabet, der har udarbejdet nogle gode anbefalinger. Vi har dog endnu ikke fået det fulde udbytte af sektorens løsninger, så det ser jeg frem til at arbejde videre med i regi af klimapartnerskabet," udtaler Kathrine Forsberg i meddelelsen.

Atea-topchefen afløser Eva Berneke, som 1. april forlod stilling som adm. direktør for KMD. I forbindelse med hendes jobskifte ønskede hun at videregive formandshvervet.

"Først og fremmest vil jeg gerne takke Eva Berneke for hendes arbejde med klimapartnerskabet. Nu er stafetten givet videre til Kathrine Forsberg, som betyder, at vi forsat står stærkt i det videre arbejde med klimapartnerskaberne. Dermed fortsætter vi det gode samarbejde, som betyder, at vi i fællesskab med erhvervslivet kan finde bæredygtige løsninger," siger erhvervsminister Simon Kollerup (S) i meddelelsen.

ITB-udvalg får nye formænd 

KMD-topchef efter corona-år: "Alt andet lige står vi et rigtig solidt sted" 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også