ITWatch

SKI opfordrer til at droppe bøder under chipkrise

Presset på forsyningskæderne får nu SKI til at opfordre offentlige indkøbere til at droppe bøderne og i stedet gå i dialog med leverandører, der ikke kan levere som lovet.

Foto: SKI/PR

Chipkrisen, som har hærget siden coronaen, er blevet til en bredere forsyningkrise – og nu opfordrer SKI de offentlige indkøbere til at udvise tålmodighed og besindighed, hvis en leverandør alligevel ikke kan levere det, de har lovet.

"Omstændighederne på det globale marked påvirker såvel forsyningen af fx microchips som fragtpriser. Det giver udfordringer for danske virksomheder – også dem, der leverer til den offentlige sektor. Det gælder både i forhold til de aftaler, der allerede er indgået, samt i forbindelse med nye aftaler, der er på vej i udbud," siger Rasmus Lund Kongsgaard, som er markedsdirektør i SKI, til SKIs eget nyhedsbrev.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs