ITWatch

SKI opfordrer til at droppe bøder under chipkrise

Presset på forsyningskæderne får nu SKI til at opfordre offentlige indkøbere til at droppe bøderne og i stedet gå i dialog med leverandører, der ikke kan levere som lovet.

Foto: SKI/PR

Chipkrisen, som har hærget siden coronaen, er blevet til en bredere forsyningkrise – og nu opfordrer SKI de offentlige indkøbere til at udvise tålmodighed og besindighed, hvis en leverandør alligevel ikke kan levere det, de har lovet.

"Omstændighederne på det globale marked påvirker såvel forsyningen af fx microchips som fragtpriser. Det giver udfordringer for danske virksomheder – også dem, der leverer til den offentlige sektor. Det gælder både i forhold til de aftaler, der allerede er indgået, samt i forbindelse med nye aftaler, der er på vej i udbud," siger Rasmus Lund Kongsgaard, som er markedsdirektør i SKI, til SKIs eget nyhedsbrev.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

EET fortsætter aggressiv strategi med ny ejer

Hardwaredestributøren EET er blevet solgt til endnu en kapitalfond, der med et mere internationalt afsæt skal skubbe til aggressiv vækstrategi med opkøb i hobetal. "Vi er i en god gænge, som Pamplona kan være med til at accelerere," lyder det fra topchef om den nye ejer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs