ITWatch

C2IT donerer penge til skole

Softwareselskabet C2IT har doneret et ukendt beløb til en skole til brug i et projekt om digitalisering og bæredygtighed.

Fra venstre: Carsten Sixhøi, adm. direktør C2IT, Carsten og Mads Fischer Rasmussen, People IT, og Kristian Toft, skoleleder på Mølleskolen | Foto: PR

C2IT har valgt at sende et ukendt beløb til et skoleprojekt på Mølleskolen i Ry. Pengene skal gå til et digitalt bæredygtighedsprojekt, skriver virksomheden om donationen.

"I Mølleskolens tilfælde er vi simpelthen blevet så fascineret af den måde, skolen arbejder med læring på, at vi gerne vil være en del af det. Det er jo en investering i fremtiden. Vi kan måske endda håbe på, at nogle af Mølleskolens elever engang i fremtiden vil søge job i et af C2IT Groups selskaber," siger Carsten Sixhøi, adm. direktør for C2IT Group.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs