ITWatch

Teleanalytiker tvivler på 5G-konkurrencefordel til TDC: Får ikke særlig stor betydning

I modsætning til konkurrenterne besidder TDC allerede 2,3 GHz-spektrum, som er spået at få en betydningsfuld rolle i 5G-udrulningen. Teleanalytiker Torben Rune mener dog, at det er tvivlsomt, at TDC vil få en stor konkurrencefordel.

Foto: Teleanalyse/PR

TDC kan muligvis få en konkurrencefordel af, at Energistyrelsen ikke har lavet begrænsninger på mængden af 2,3 GHz-spektrum, som en operatør må besidde i den kommende 5G-frekvensauktion.

Men det er tvivlsomt, hvor betydningsfuldt det vil være i et 5G-marked, hvor den teknologiske udvikling går forrygende hurtig, vurderer teleanalytiker Torben Rune.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs