ITWatch

It-branchen lige nu: Tomme parkeringspladser og hjemmekontorer

Tech-industrien er som store dele af resten af erhvervslivet vendt på hovedet med tomme parkeringspladser og midlertidige hjemmekontorer.

Adm. direktør i NNIT, Per Kogut, i sit hjemmekontor. Foto: Foto: NNIT

På Linkedin vælter det nu frem med billeder fra en noget anden it-branche, end vi kender den.

Mens Monika Juul Henriksen, adm. direktør i Visma Enterprise, lægger et billede op af en totalt tom parkeringsplads udenfor Vismans hovedkontor, har NNIT's topchef Per Kogut på billedet øverst indrettet sig godt på sit hjemmekontor, som det fremgår af det billede, han netop har lagt online.

"Vi har fra mandag omkring 3000 ansatte der arbejder hjemmefra," skriver Per Kogut, der tilføjer, at man gør det for at være tæt uden fysisk at være det for at forhindre smitte yderligere af Corona-virussen.

Fra Visma Enterprise skriver Monika Juul Henriksen, at tomme p-pladser under normale omstændigheder ikke noget, "der varmer mit hjerte."

doc79opcprtspk1docmahcl.jpg
Foto: Linkedin

"Men i disse dage gør det, fordi jeg ved, at vores dygtige medarbejdere er etableret på hjemmekontorer med 100 pct. adgang til alle forretningssystemer og mulighed for fortsat at servicere alle vores kunder," skriver hun.

Tilbage i NNIT har en medarbejder lagt dette billede op fra hjemmekontoret og lover, at man "fortsat leverer til vores kunder ud fra deres behov."

"Husk at passe på hinanden og tage hensyn – vi tales ved online!," lyder det.

doc79opc7aef82hlykqest.jpg
Foto: Linkedin

Iværksætteren Jonathan Løw er taget ind til startupselskabet Jumpstory, hvor han befinder sig helt alene. Her har han taget dette billede med teksten: "It's oh so quiet at Jumpstory."

doc79opbft5apenhfk4hcl.jpg
Foto: Linkedin

Har du også billeder fra din it-virksomhed, der viser den anderledes situation, så send dem til itwatch@itwatch.dk, og så deler vi dem her.

Corona-krisen kan blive et syvmileskridt for dele af it-branchen

Regeringen skruer op for støtten til dansk erhvervsliv

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger