ITWatch

Dansk Metal-formand: Industri rimer i den grad på teknologi

Europa skal øge investeringerne i nye teknologi for ikke at sakke agterud i det globale kapløb med Kina og USA, lyder det fra Dansk Metals formand, Claus Jensen.

Claus Jensen er formand for Dansk Metal. | Foto: Jens Dresling

Der er ingen grund til at frygte ny teknologi, men til gengæld bør vi være bange for gammel teknologi.

Sådan lyder budskabet fra formand for Dansk Metal, Claus Jensen, i en kronik i Børsen, hvor han peger på, at det europæiske samarbejde i EU giver god mening inden for bl.a. teknologi, fordi det kan sikre, at vi ikke falder bagude til lande som USA og Kina, der i disse år investerer massivt i digital udvikling. 

"Mit budskab her er klart: Europa har lige nu en historisk mulighed for at trække i den digitale og teknologiske førertrøje for at skabe nye arbejdspladser," skriver Claus Jensen.

Han understreger samtidig, at den teknologiske udvikling er med til at skabe – ikke afvikle – arbejdspladser til gavn for industrien og de ansatte.

Ministerium giver tocifret millionbeløb til digital undervisning

Tommy Ahlers: Universiteter for tunge at arbejde med for iværksættere 

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs