ITWatch

ITB: Kommunerne tøver med digitalisering

De danske kommuner er for tilbageholdne med at kaste sig ud i digitaliseringsprojekter, mener IT-Branchen, og det skal nyt tiltag afhjælpe.

Foto: Schultz

Kommunerne er ofte for tilbageholdne i deres tilgang til at lancere nye digitale projekter. Sådan lyder det fra IT-Branchen, ITB, i brancheforeningens nyhedsbrev, hvor der tilføjes, at kommunerne til gengæld igangsætter "alt for mange pilotprojekter, der aldrig bliver skaleret, selvom teknologien egentlig er moden til det."

I stedet skal der, gennem et samarbejde, bruges en såkaldt teknologiradar til at spotte modne og afprøvede løsninger kommunerne med fordel kan bruge. Det sker i samarbejde med Kommunernes Landsforening, KL.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs