ITWatch

Dansk IT: "Vi har fået revitaliseret foreningen"

Dansk IT har mere fat i politikerne og beslutningstagerne, mener bestyrelsesformand.

Dansk IT's bestyrelsesformand, Lisa Herold Ferbing. Hun er tidligere formand for Djøf og er bestyrelsesmedlem i Cbrain. | Foto: Sara Galbiati/Politiken/Ritzau Scanpix

Det seneste år har Dansk IT fået stigende interesse fra landets politikere og erhvervsfolk i forhold til anbefalinger og agendaer, det fortæller organisationens bestyrelsesformand, Lisa Herold Ferbing, i en meddelelse.

"Når vi står stærkt, er det, fordi vi har fået fat i nogle af de meget vigtige dagsordener for Danmark og for samfundet og også for vores medlemmer. Om det er politikere, medlemmer af foreningen eller andre, så vil folk gerne høre vores synspunkter," udtaler hun i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Årets TechBBQ havde rekordmange kvinder på scenen

Antallet af kvindelige talere ved dette års TechBBQ satte rekord. Det giver flere perspektiver på startups og rollemodeller at spejle sig, når flere forskelligartede stemmer bliver hørt, lyder det fra kommunikationschefen bag techkonferencen.

Vækstfondens topchef stopper

Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard har meddelt, at han ønsker at fratræde sin stilling. Det sker i forbindelse med, at Vækstfonden fra nytår bliver en del af den nye Danmarks Eksport- og Investeringsfond. Han har sidste arbejdsdag 10. oktober.

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs