ITWatch

TDC vil leve op til ministerløfte om at ansætte bachelor-uddannede

Telekoncernen er blandt mere end 100 virksomheder, som har tilsluttet sig et løfte om at ansætte bachelorer overfor uddannelsesministeren.

Foto: PR/TDC/Teis Bruno

Nu er tiden kommet til at begynde at ansætte medarbejdere med bachelorgrad og levere på løftet overfor uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V), fastslår TDC’s koncerndirektør Jens Aaløse.

Det skriver Børsen.

"Nu er det op til erhvervslivet at gøre noget ved det. Nu er det vores tur til at levere," siger Jens Aaløse til Børsen.

Udmeldingen fra TDC-chefen kommer efter, at Folketinget i slutningen af sidste år vedtog en ændring af retskravet for kandidatstuderende. Som en konsekvens kan studerende nu vente i op til tre år med at påbegynde en kandidatgrad, efter at de har færdiggjort deres bacheloruddannelse. Samtidig skal ændringen øge fleksibiliteten på arbejdsmarkedet.

Målet er at give de unge en smagsprøve på erhvervslivet, inden de færdiggør deres kandidatuddannelse. I alt 103 virksomheder har tilsluttet sig Tommy Ahlers såkaldte bachelorløfte.

Ny kassemester vil tage ansvar for opsplitningen af TDC 

TDC er godt tilfreds med udfaldet af frekvensauktioner 

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs