ITWatch

USA vil kræve Huaweis finansdirektør udleveret i næste uge

Beskyldningerne flyver frem og tilbage i sagen om Huaweis arresterede topchef Meng Wanzhou. Og dramaet er kun lige begyndt.

Foto: Ritzau Scanpix

Sagen om Huaweis arresterede finansdirektør, Meng Wanzhou, har allerede udviklet sig til en diplomatisk krise mellem Kina, USA og Canada. Men der er ingen løsning i sigte: Ifølge en officiel udtalelse onsdag vil USA’s justitsministerium formelt ansøge om Mengs udlevering i næste uge.

Meng blev anholdt den 1. december 2018, da hun ankom til Vancouvers lufthavn på vej til et erhvervsmøde i Mexico. Nu sidder hun i husarrest på de amerikanske myndigheders anmodning. Sendes hun til USA, venter der en celle samt en potentiel årelang retssag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs