ITWatch

Nye cyberstrategier pålægger erhvervslivet økonomisk byrde

Med regeringens seks nye cyberstrategier kan danske virksomheder se frem til at bruge flere penge og timer på at sikre sig mod hackerangreb. Sådan lyder det fra erhvervslivet selv, som dog påpeger, at det er et nødvendigt onde.

Per Olsen, sikkerhedschef i Telenor, glæder sig over ny cyberstrategi, selvom den kræver ekstra mandetimer i televirksomheden. | Foto: PR

En lang række danske virksomheder, som leverer vital infrastruktur til Danmark, kan se frem til, at det bliver dyrere at sikre sig mod it-kriminalitet fremover.

Sådan lyder det fra erhvervslivet selv i kølvandet af, at VLAK-regeringen mandag fremlagde seks nye cybersikkerhedsstrategier.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs