ITWatch

Støjberg åbner for at nøjes med 15 af 21 forslag om udenlandsk arbejdskraft

Forhandlingerne om udenlandsk arbejdskraft går nu ind i et nyt og usædvanligt forløb, hvor det hele skal foregå i Folketingssalen. Inger Støjberg er åben for at nøjes med at vedtage 15 af 21 initiativer i udspillet, selvom de vigtigste forslag ifølge hende dermed bliver fejet af bordet.

Integrationsminister Inger Støjberg (V) er åben for at vedtage de 15 forslag om udenlandsk arbejdskraft, som Socialdemokratiet vil have gennemført af regeringens politik.

Regeringens samlede rekrutteringspil er blevet hældt ned ad brættet af Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti, og nu går forhandlingerne om mere udenlandsk arbejdskraft til danske virksomheder ind i et usædvanligt politisk forløb.

Det er status, efter integrationsminister Inger Støjberg (V) mandag formiddag afbrød forhandlingerne om udspillet, der skulle have sikret danske virksomheder nok kvalificeret arbejdskraft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

IDC: Opkøbsbølge efterlader hele it-branchen et nyt sted

Der bliver dagligt købt it-selskaber i en af de mest voldsomme opkøbsbølger i mange år, og det er udtryk for en kraftig forandring af it-branchen, som er i gang netop nu, mener analytiker. Han ser Visma og EG som eksempler på selskaber, der tegner den fremtidige udvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs