ITWatch

Visma om topchef-exit: Mismatch i syn på ledelse

Torben Ryttersgaard blev fyret som adm. direktør i Visma Consulting, fordi der "var et mismatch" i opfattelsen af, hvordan virksomheden skal ledes, forklarer Visma-chef.

Torben Ryttersgaard er færdig som adm. direktør i Visma Consulting. | Foto: PR

Vismas danske konsulentforretning, Visma Consulting, skal have ny adm. direktør.

Torben Ryttersgaard er blevet afskediget fra posten, fordi der var uenighed om ledelsen af selskabet.

Sådan lyder begrundelsen fra den konstituerede mand på posten, Carsten Boje Møller, i et skriftligt svar til ITWatch.

"Vi er blevet enige om at ophøre samarbejdet, da der var et mismatch i vores opfattelse af, hvordan virksomhedens kultur skal ledes."

Carsten Boje Møller har tidligere bestredet posten, som han overlod til Torben Ryttersgaard sidste år for at blive divisionsdirektør for Visma Custom Solutions.

"Der har under Torbens ledelse været gode forretningsmæssige resultater, og det bliver nu min opgave at videreføre den strategi, vi lagde sidste år, som har vist sig at være resultatgivende," fortsætter han.

ITWatch ville gerne have gennemført et mundtligt interview, men Carsten Boje Møller er bortrejst. Overfor Computerworld har han dog været mere klar i mælet:

"Vi følte, at den virksomhedskultur, vi ønsker i Visma, godt kunne være lidt i fare, når der ikke er et godt match. De forretningsmæssige resultater har været gode, men det handler om, hvilken virksomhedskultur vi vil skabe og bevare i Visma. Der gjorde udfaldet," sagde han og fremhævede, at samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse "clashede lidt."

Overfor ITWatch påpeger Carsten Boje Møller, at han efter sommer begynder at finde en ny direktør.

"Jeg har stor tiltro til, at vi inden for overskuelig tid har fundet den rette til jobbet, som kan sikre den fortsatte vækst samt udvikling af virksomheden," forklarer han.

Fra synlig til fyret direktør 

Visma Consulting afskediger topchef 

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs