ITWatch

Digital erhvervsminister skifter spor

ANALYSE: Farvel til minister Mikkelsen og goddag til direktør af samme navn. Med Brian Mikkelsens overraskende skifte fra politik til brancheforening får dansk erhvervsliv endnu en politisk kapacitet ombord, der har forstået og kæmper for den digitale dagsorden.

Brian Mikkelsen (th) ved Netcompanys børsnotering, hvor han kalder Netcompany-bossen en rockstar. | Foto: Ritzau Scanpix/Philip Davali

Erhvervsminister Brian Mikkelsen rykker ud af politik og ind i interesseorganisationen Dansk Erhverv som ny adm. direktør.

Han forklarer, at hans opgaver bliver en blanding af detail, service og transport – og it, som han siger til Watch Mediers Peter Søndergaard i et interview i forbindelse med skiftet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs